Ons Bedrijf

Dakrenovatie

Dakrenovatie Iedere woning krijgt uiteindelijk te maken met onderhoud. Nieuwe kozijnen, een schilderbeurt of een nieuw pannendak. Onderhoud aan de eigen woning is noodzakelijk om de waarde van het object te kunnen vasthouden/waarborgen.
Het woongenot mag ook niet vergeten worden; lekkages en vochtplekken zijn erg lastig voor de eigenaar van een woning. Voor onderhoud kan men vaak een extra hypotheek opnemen met behoud van renteaftrek.

De renovatiewerkzaamheden worden uitgevoerd conform de richtlijnen van het bouwbesluit. Het aanbrengen van vogel/muisschroten in de (kil)goten is bijvoorbeeld een richtlijn, ook de manier van ventileren is erg belangrijk. Belangrijk dat u renovatie dan ook overlaat aan mensen die hier verstand van hebben. De materialen die wij leveren zijn kwaliteitsproducten die voldoen aan de juiste eisen en normen. Op de dakpannen en toebehoren is een fabrieksgarantie van toepassing. Wij werken veel met twee Nederlandse dakpanfabrikanten Koramic en Lafarge (KDN).

Wij geven ook een garantie op ons werk van vijf jaren na datum uitgevoerd werk. U krijgt van ons een certificaat mede ondertekend door de KOMO certificeringinstantie.

Mocht u interesse hebben in renovatie van uw dak dan kunt u met ons contact opnemen.

Als u met meerdere buren interesse heeft in renovatie kunnen wij u een scherpe prijsaanbieding doen.